Skip to main content

Ga mee op avontuur.....

Liefde in het Wild

Het is tijd om de liefde opnieuw te onderzoeken. Veel vaste vormen en ideeën passen niet meer. Liefde is de kern van de spirituele tradities waar we bij Zinnig Noord uit putten. Maar 'times they are a changin' en de liefde beweegt mee. 

Daarom hebben we het programma Liefde in het Wild ontwikkeld met 3 workshops en 3 korte cursussen. In elke cursus gaan we in drie avonden de diepte in om oude vormen te herzien en je opnieuw te verhouden tot de Liefde. Samen komen we tot vormen, handvatten en ideeën die ons passen. De cursussen gaan over: 1) Zelfliefde, 2) Relaties en 3) Liefde voor de wereld om je heen

Met een open mind en een open hart ga je zo het avontuur aan: Liefde ervaren en vormgeven - in het wild.

De cursussen hebben we in 2022 en 2023 georganiseerd en staat op de planning voor het najaar 2024. Lees hier meer info.

De workshops organiseren we een aantal keer per jaar. We maken deze ook op maat voor een specifieke vraag. 

Workshop Liefde in het Wild // Ik houd van Jou

De workshop over Liefde voelen voor jezelf en de ander. Hoe doe je dat en hoe houd je geven en ontvangen in balans. 

Zelfliefde is daarbij heel belangrijk. Des te meer je liefde voelt voor jezelf, des te meer heb je te delen met een ander. Met je kinderen, je partner, je vrienden, familie of je meerdere liefdes in je jeven. 

Geven en nemen, grenzen voelen en stellen en open communiceren. Daarover krijg je in deze workshop inzicht en prikkelende oefeningen. 

Workshop Liefde in het Wild // Ik houd van de Wereld

De workshop over jouw liefde voor de wereld om je heen en hoe je dat vorm geeft. Groot of klein.

Ook je idealen beginnen namelijk bij liefde, bij jouw betrokkenheid bij je medemensen, je buurt of bij de aarde.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen en hoe breng jij dat in actie. En hoe doe je dat alleen of met anderen? Want samen staan we misschien wel sterker?

Dat onderzoeken we deze avond.

In de workshops van Liefde in het Wild ontdekken we de liefde opnieuw. We bevrijden haar van beperkende ideeen en vaste vormen. Jacquelien Weel geeft deze 2 workshops; over zelfliefde, liefde in relaties en liefde voor de wereld. Vanuit haar werk als zelfstandig liefdescoach, programmamaker/projectleider bij Zinnig Noord en missie vanuit liefde te leven deelt zij inspirerende inzichten en prikkelende oefeningen. 

Save the date; najaar 2024

Liefde in het Wild // Zelfliefde

To love oneself is the beginning of a life-long romance’ Oscar Wilde

De eerste cursus van Liefde in het Wild gaat over zelfliefde.

Wat is zelfliefde, hoe je het kan voelen en hoe kan je het beoefenen. Dat onderzoeken in 3 inspirerende avonden door gesprek, oefeningen, coaching, en ervaringsverhalen. 

Jacquelien Weel begeleid als cursusleider en coach de avonden. De echte experts zijn de deelnemers, die zelf en samen hun bron van zelfliefde onderzoeken.

 Meld je via de button alvast aan om je van een plekje te verzekeren.

Save the date; zomer 2024

Liefde in het Wild // Relaties

‘Love one another, but make not a bond of love; Let is rather be a moving sea between the shores of your souls.' Kahlil Gibran

De tweede cursus van Liefde in het Wild gaat over relaties. Deze cursus bieden we in 2023 weer aanop 3 avonden. Je kan je daarvoor hieronder alvast aanmelden.

Hoe je vrijheid kan ervaren in relaties én verbonden kan blijven met jezelf én de ander. 

 

Dit onderzoeken we in het tweede drieluik over liefde in relaties. Door theorie, meditatie, oefeningen en ervaringsverhalen leer je liefdestalen kennen, voelen waar je grenzen liggen én vrijheid in verbinding voelen in monogamie of non-monogamie. Jacquelien Weel is de cursusleider. De echte experts zijn de deelnemers, die zelf en samen liefde in relaties onderzoeken.

Save the date; najaar 2024

LIEFDE IN HET WILD // IDEALEN

“Don’t look for big things, just do small things with great love. The smaller the thing, the greater must be our love.” Moeder Theresa

De derde cursus van Liefde in het Wild ervaren we dat Liefde zich niet tot liefdesrelaties. Ook je idealen beginnen bij liefde; je betrokkenheid bij je medemensen, je buurt of bij de aarde.

Je (her)ontdek je in 3 avonden waar jouw hart sneller van gaat kloppen, maar ook waar het pijn doet, waar je blokkeert of de moed verliest.

Hoe hou je je staande temidden van ellende, hoe blijf je dan toch in verbinding met je ideaal, met je hart?

Onder begeleiding van coach en ervaringsdeskundige Jacquelien Weel ga je in gesprek, doe je oefeningen en ontvang je handvatten. Zo leer je jouw liefde voor de wereld te doorvoelen én vorm te geven.