13/03: ZIN! & de Kunst van Vriendschap

We hebben meer ‘friends’ dan ooit, maar echte vriendschap is een heel ander verhaal. Hoe kun je een goede vriend(in) zijn? En hoe kun je jezelf blijven? Kun je vriendschappen verbeteren zonder in onmogelijke ideaalbeelden te vervallen?

Deel 2 van de serie ZIN! & de Kunst van de Liefde, in de Tolhuistuin, werpt nieuw licht op de vriendschap. Als als oude Griekse filosofen zoeken we naar wijsheid, maar ook naar praktische handvatten. Want hoe voer je nou eigenlijk een goed gesprek met een vriend van voetbal?

Relatietherapeut en familie-opstelling deskundige Elly te Brake helpt het geheim van goede vriendschap ontrafelen. Daarbij leren we van liefdesrelaties – en van familie. Verder: live muziek, ervaringsverhalen van ‘gewone Amsterdammers’ en uitwisseling van eigen wijsheid.

Datum en tijd: 13 maart 2019. Tuinhuis open: 19:30. Start programma: 20:00
Locatie: Tuinhuis van Tolhuistuin (niet hoofdgebouw). Ingang: tolhuisweg 3
Reserveer je plekje (€10,-):

***
Meer ZIN!
8 mei: ZIN! & de Kunst van Beminnen
3 juli: ZIN! & de Kunst van universele liefde
Hou het facebook.com/zinnignoord in de gaten, of schrijf je in voor onze maandelijkse update

***

ZIN! is een tweemaandelijkse ontdekkingsreis naar moderne zingeving, met Zinnig Noord in de Tolhuistuin. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid voor onze hedendaagse levensvragen en dagelijkse dilemma’s. Want het leven vandaag de dag is niet alleen vurrukkulluk, maar ook verwarrend…

Liefde en relaties, werk en toekomst, tijd en geld; hoe maak je keuzes, wat geeft je richting? In onze post-religieuze samenleving hebben we alle vrijheid, maar we blijven zitten met de grote vragen. Wat weten filosofen over facebook, wat kan het christendom ons leren over de liefde en kan Boeddha je aan de juiste baan helpen? Na ZIN! kun je weer twee maanden vooruit.

(Is dat niet genoeg? Sluit je dan tussentijds aan bij onze meedenk-groep, voor een goed gesprek en een creatieve sessie. Mail  

 

Tags: zinnig noord, amsterdam noord, tolhuistuin, ZIN!