ZIN! Hebben wij nog idealen?

Hoe geef je anno 2018 vorm aan je idealen? Hoe kom je überhaupt aan toe? En welk gevecht ga je dan in godsnaam aan? Door met een dobbelsteen te gooien, vindt activist, dominee en spraakmaker Rikko Voorberg.

10 oktober deelt hij bij ZIN! in de Tolhuistuin de lessen die hij leerde op zijn zoektocht, die voerde van de stranden van Lesbos tot een facebook pagina voor een pedofiel. Aangestoken door Rikko’s heilige woede komt meditatie-leraar Thabo Hollander uit zijn comfortzone en  neemt je mee in een woeste meditatie. Modern troubadour Harold K zoekt ook naar idealen; in de blues, in de Limburgse kolenmijnen en in de dromen van Martin Luther King.

Datum en tijd: 10 oktober 2018. Tuin open: 19:30. Start programma: 20:00
Locatie: Tuinhuis van de Tolhuistuin (niet hoofdgebouw). Ingang: tolhuisweg 3
Reserveer je plekje (€10,-):

ZIN! is een zeswekelijkse ontdekkingsreis naar moderne zingeving. We keren oude tradities uit het westen en oosten binnenstebuiten, op zoek naar wijsheid voor onze hedendaagse levensvragen en dagelijkse dilemma’s.

 ***

Meer ZIN!
28 november: ZIN! | FOMO (deze mag je niet missen).
Hou dit terugkerende fb event in de gaten, of zinnignoord.nl.

***

Wat geeft ZIN!?
Het leven is vurrukkulluk! En verwarrend… Liefde en relaties, werk en toekomst, tijd en geld; hoe maak je keuzes, wat geeft je richting? In onze post-religieuze samenleving-hebben we alle vrijheid, maar we blijven zitten met de grote vragen, waar vinden we onze houvast?

In ZIN! keren we oude tradities uit het westen en oosten binnenste buiten. Wat weten filosofen over facebook, wat kan het christendom ons leren over de liefde en kan Boeddha je aan een baan helpen? Na ZIN! kun je weer zes weken vooruit.

Tags: zinnig noord, tolhuistuin, ZIN!, Rikko Voorberg