Kloosterweekend 7-9 september

Tot jezelf komen, de stilte induiken en het kloosterritme ervaren. Een mooi begin van het nieuwe seizoen. Van 7 tot 9 september zijn we te gast in Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot, een trappistenklooster. Ja, het is zelfs hét klooster waar het La Trappe bier wordt gebrouwen.  

We volgen het ritme van het klooster met de maaltijden en gebedstijden. Je mobiele telefoon gebruik je uiteraard alleen om overal op tijd te komen ;-)  We hebben een aantal bijeenkomsten met de groep, maar je hebt vooral ook ruimte om tot jezelf te komen. Om te lezen, te schrijven, te wandelen in de omgeving, of gewoon stil te zijn. Na een tijdje zul je merken dat er meer ruimte in je hoofd komt en wie weet ontdek je dat je een verandering wilt aanbrengen in je dagelijks leven. Wil je het meemaken? Meld je dan gauw aan, want het aantal plekken is beperkt.

Aanmelden:  / 06 - 13 21 42 03 graag voor 18 juli
Kosten: 110 euro (90 voor het verblijf en 20 euro om Zinnig Noord te steunen). Laat weten als de kosten voor jou een belemmering zijn om te mee te gaan, dan kijken we naar een oplossing.
Aankomst: vrijdag 7 september vóór 17:00 
Vertrek: zondagmiddag 9 september 15:00 

Bij annulering binnen drie weken voor vertrek zijn mogelijk kosten verbonden.

We organiseren eind augustus / begin september een voorbereidingsavond.