Storytelling workshop: Oorlog en Overgave (in jezelf)

Voor de mensen die hard werken, maar nooit helemaal tevreden met zichzelf zijn. Voor de mensen die beslissingen uit de weg gaan, uit angst. En voor de mensen die (bijna) alles kunnen doen wat ze willen, maar zich daar niet vrijer door voelen. Er is hoop: Het gaat er niet zozeer om wat je doet, maar hoe je het doet. Echt? Volgens de Bhagavad Gita maakt dat het verschil tussen vrede en frustratie, liefde en angst. Maar je zult het voor jezelf moeten ontdekken...

In deze workshop onderzoeken we op open en speelse wijze een van de meest invloedrijke verhalen uit de wereldgeschiedenis. Maar bovenal ontdek je de verhalen die door jouw leven lopen. Met de creatieve (schrijf)oefeningen en de teksten die je schrijft, kun je zelf verder werken met verhalen, poëzie of songtekst, maar ook gewoon voor jezelf, als verwerking van je eigen ervaringen en vragen.

Tijd: 10 december 2016, 13.00 – 17.00. Om 12.30 kun je een broodje mee eten
Locatie: De Gele Pomp | Kosten: € 15,- / € 10 voor minima
Vragen en aanmelden: / 06 48 51 9000

De Storytelling Circle
De Storytelling Circle is ontstaan door een leven lang werken met verhalen door kunstenaar Ron Bunzl. Samen met Jonatan Bartling van Zinnig Noord, leidt hij de workshops: een avontuur vol ontdekkingen en creatieve expressie. Ron: “we zijn allemaal geboren verhalenvertellers. We leven in een wereld van verschillen en tegenstrijdigheden. Storytelling is veel meer dan vertellen; het is de kunst van het scheppen, van het verbinden en betekenis geven, het gaat om het ontdekken en delen van wie we zijn.” Jonatan: “Heerlijk om te doen en zo belangrijk in een tijd waar je snel door andermans verhalen geleefd wordt.”

Tags: storytelling, storytelling circle, storytelling workshop, ron bunzl