Storytelling dag in Noorderpark: Verlangen

Wat geeft jou vleugels? Of wat smeult er in jouw binnenste en vraagt misschien om meer aandacht? Verlangens kunnen je innerlijke brandstof zijn, maar ze kunnen je ook verteren…

 Zaterdag 9 juli staat Verlangen centraal in de Storytelling Circle (Noorderpark, Gele Tanker). In een bijzonder dagprogramma (11.00 – 17.30) onderzoeken we onze wensen, onze dromen en onze doelen. Dat doen we met allerlei creatieve, speelse én serieuze oefeningen: bewegen, schrijven, je verhaal vertellen, bewust observeren (in het park!) en meer… Creativiteit ontmoet spiritualiteit– in the real world.

Het is belangrijk om dromen en doelen te hebben; ze zetten ons in beweging en bieden perspectief. Maar je kent vast ook de ervaring dat je doelen hun doel kunnen voorbijstreven: dat je steeds maar onderweg bent, van het ene doel naar de andere droom en door naar het volgende verlangen. Voor je het weet ben je alleen maar onderweg, vergeet je te genieten van de reis. Vergeet je in het hier en nu te zijn. Ook daar gaan we mee bezig.

Zaterdag 9 juli 2016: 11.00 - 17.30, Gele Pomp (15 min. bus / fiets vanaf CS)
Aanmelden of meer info: mail / 06 48 51 9000
Kosten: € 20,- incl. lunch en drinken. € 15,- voor minima, studenten, etc.

 De vorige cursus (4x in maart - april):
Ben jij wat je doet, of wat anderen van je denken? Of is er een kern, de echte jij? Misschien jongleer je met rollen en verwachtingen, afhankelijk van waar of met wie je bent. Maakt dat je nep, of is dat juist de kunst van het leven?
In deze cursus van de Storytelling Circle leer je jezelf en anderen op een speelse manier beter kennen. Door te spelen en te stoeien met al onze rollen en verhalen creëren we ruimte om onszelf te zijn. Spiritualiteit ontmoet creativiteit – in the real world.

Hieronder een profiel van onze geliefde Ron, die ook gewoon Nederlands (en Italiaans) spreekt:

Ron Profile 2016-2

Tags: zinnig noord, zingeving, storytelling, storytelling circle, storytelling workshop, ron bunzl, creativiteit, spiritualiteit