Storytelling 13 december @ Tolhuistuin: het Grote Verhaal

“Hoe groter het probleem, hoe kleiner ik me voel; hoe groter ik me voel, hoe kleiner het probleem” – Citaat van: vrijwel ieder mens, ooit.

Groter worden doe je niet door je ego op te blazen, je doet het door je te verbinden –en je verbonden te weten- met anderen, met je omgeving, met iets dat groter is dan jij.

Voor astronauten blijkt het een life-changing ervaring te zijn om vanuit de ruimte naar de aarde te kijken en te beseffen dat zij een geheel is. Dat zoveel van onze menselijke grenzen fictief zijn. In deze workshop kijken we vanuit dit perspectief naar ons eigen leven op aarde – en naar onze kleine / grote problemen. Ontdek, schrijf en deel jouw verhaal.

AANMELDEN: JONATAN[@]ZINNIGNOORD.NL
TIJD: 14.00 - 17.30
KOSTEN: € 10,00
LOKATIE: TUINHUIS
(Tolhuistuin)
 
Changing the Story
Iedereen is op zoek naar betekenis, verwondering en liefde in het leven; ‘magie’. Toch zijn we vaak maar met praktische problemen bezig en voelen we ons misschien niet erg verbonden met elkaar en met het leven.

Wat als we dit verhaal zouden kunnen veranderen? Wat als je je perspectief kon veranderen en in elk moment de creatieve mogelijkheden en magie om je heen leert herkennen. Zou je dan het wonder niet een plek kunnen geven in je dagelijks leven?

=================================================

In de Storytelling Circle zoeken we naar ‘de ziel’ van ons verhaal. Oefen met verbeelding, schrijf vol verwondering en vertel met bezieling.
 
Meer Storytelling workshops
12 januari, 19.30 @ Pllek
 

Nieuw! FOOD & STORIES
Neem een gerecht en een verhaal mee en schuif lekker bij ons aan tafel aan.
10 nov – 1 dec – 22 dec. 19:00 uur @ Leeshuis (Tolhuistuin)
Lees meer >