Storytelling Circle Workshop - ft. Ron Bunzl

 

Storytelling Circle: samen de creatieve kracht van storytelling onderzoeken, op een veilige en speelse plaats waar individuele verhalen gezamenlijke verhalen kunnen worden -en waar we op creatieve wijze gestalte (leren) geven aan onze verhalen.

De verhalen die we vertellen –aan onszelf en anderen- vormen ons zelfbeeld en bepalen hoe we ons verbinden met anderen en de wereld. Ons gevoel van geluk hangt af van ons vermogen om die verbinding te creëren. - Ron Bunzl

Storytelling Circle Workshop
In welke vorm komt jouw eigen ervaring het beste tot zijn recht? Wanneer raakt de boodschap van je verhaal de ander tot in zijn kern? In de Storytelling Circle workshop gaan we op onderzoek naar de creatieve kracht van storytelling en ontdekken we onze eigen verhalen. Door te delen, te spelen en te bevragen, valt er nieuw licht op die verhalen. En terwijl we op creatieve manieren gestalte (leren) geven aan onze verhalen, werken we samen toe naar een storytelling avond, waar we eigen en gezamenlijke verhalen delen met een geblinddoekt publiek - met minder zicht en meer inzicht.

Deel van een geheel?
Tijdens de sessies verkennen we onze verhalen rond ‘transparante momenten’; momenten waarop je een verbondenheid met het leven voelt voorbij de grenzen van jouw ‘afgescheiden ik’. Momenten waarop je kunt voelen dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Dat kan door muziek of dans, een vrijpartij of een goed gesprek. Of in de natuur, een oude kerk, een boek, of gewoon op de pont. Wat zijn jouw transparante momenten?

Workshops: za 24,  zo 25, za 31 jan, zo 1 feb. - 13:00 uur.
Repetitie: za 7 feb.
Storytelling Social Club: zo 8 feb. 20:00 uur.

Meld je aan! (ook voor meer info)
Kosten (5 workshops): € 50,- / € 30,- voor minima, stadspas.

Omdat we in korte tijd samen iets bijzonders willen neerzetten (8 feb), kiezen we voor een aantal intensieve sessies (ca. 5 uur per keer) in een korte tijd. Het is dan ook in principe de bedoeling dat je alle keren kunt komen.

 

Tags: zinnig noord, amsterdam noord, voices of the city, storytelling, storytelling circle, storytelling workshop